Skip to content

Het voelt nog steeds vreemd om zonder bril van huis te gaan. Wat een vrijheid.

“Het voelt nog steeds vreemd om zonder bril van huis te gaan. Wat een vrijheid.”

Actie in oktober en november

Lensimplantatie met korting tot wel €400

Actie in oktober en november

Kun je het je voorstellen? Lezen, autorijden en appen zonder bril. Wil je weten of dat ook voor jou een mogelijkheid is? Kom er tijdens het gratis vooronderzoek achter of jouw ogen geschikt zijn voor een lensimplantatie.

Lensvervanging vanaf € 1150,- per oog
Wij bieden onze behandelingen aan tegen de scherpste tarieven in de markt. Een lensvervanging kan nu al vanaf €1150,- per oog. De zorg voor jouw ogen is bij ons in goede handen!

Maak snel een afspraak voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek. Zo ben je verzekerd van een mooie korting! En wist je dat je met deze korting tot wel €400 goedkoper uit bent dan bij de andere klinieken in Nederland?

Waarom het Nationaal Oogcentrum?
  • 20.000 uitgevoerde behandelingen
  • Geen wachtlijst
  • 20 jaar ervaring
  • Gratis consultgesprek
  • Levenslange garantie

Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek

(Nu ook op zaterdagen geopend voor vooronderzoek)

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met je op om een afspraak in te plannen.

Kies voor lensimplantaten het

Nationaal Oogcentrum

De nieuwste generatie lensimplantaten voor de laagste prijs

Bij het Nationaal Oogcentrum in Naarden hebben we meer dan 20 jaar ervaring met ooglaser behandelingen en lensimplantaten.

We hanteren de scherpste tarieven van Nederland, gebruiken de nieuwste apparatuur en extreem veilige methodes. Vergelijk hier de reguliere prijzen van alle ooglaserklinieken.

De zorg voor jouw ogen is bij ons in goede handen. Klanten prijzen ons voor de persoonlijke aandacht en tijd die we voor hen nemen.

Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
Maak kennis met

Dr. Javier Martínez
Refractiechirurg

blank

Het vooronderzoek

Voordat we tot behandeling overgaan, controleren we uitgebreid de staat van jouw ogen. Dit doen we tijdens een gratis en vrijblijvend vooronderzoek. Er wordt gekeken of jouw ogen geschikt zijn voor een lensvervanging. Misschien is de afwijking nog niet groot genoeg en jouw ogen simpelweg (nog) te goed. Mocht je besluiten tot een lensvervanging, dan volgt eerst meer onderzoek. Tijdens dit tweede onderzoek kijken we voor welk soort lens je in aanmerking komt en wordt er een persoonlijke behandelplan gemaakt.

Ervaringen

Steeds meer mensen kiezen voor het Nationaal Oogcentrum. Begrijpelijk als je kijkt naar onze scherpe tarieven, onze topartsen, de goede zorg en persoonlijke aandacht die we bieden! En dat zien we terug in de reviews op bijvoorbeeld Trustpilot! Want goede zorg hoeft toch helemaal niet duur te zijn?

Kies voor lensimplantaten het

Nationaal Oogcentrum in Naarden

De nieuwste generatie lensimplantaten voor de laagste prijs

Bij het Nationaal Oogcentrum in Naarden hebben we meer dan 20 jaar ervaring met ooglaser behandelingen en lensimplantaten.

We hanteren de scherpste tarieven van Nederland, gebruiken de nieuwste apparatuur en extreem veilige methodes. Vergelijk hier de reguliere prijzen van alle ooglaserklinieken.

De zorg voor jouw ogen is bij ons in goede handen. Klanten prijzen ons voor de persoonlijke aandacht en tijd die we voor hen nemen.

Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
Maak kennis met

Dr. Javier Martínez
Refractiechirurg

lensimplantaten
Alles over lensimplantatie

Bij het plaatsen van lensimplantaten wordt een nieuwe kunstlens in het oog geïmplanteerd. Zo kun je zonder bril weer uitstekend zien, zowel dichtbij als veraf.

Lees meer
André Mooijekind
Gratis en vrijblijvend vooronderzoek

Tijdens dit vrijblijvende onderzoek wordt vastgesteld of jouw ogen  geschikt zijn voor een lensvervanging.

MEER INFORMATIE
Ogen laseren in het kort
Levenslange garantie

Bij het Nationaal Oogcentrum ben je je leven lang verzekerd van een gratis herbehandeling als jouw ogen toch weer achteruit zouden gaan.

MEER INFORMATIE
blank

Veelgestelde vragen over lensimplantatie

Wat houdt een lensimplantatie in?

Er zijn een aantal algemene criteria waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een ooglaser behandeling;

Je leeftijd ligt tussen de 18 en 60 jaar;
Je hebt een min afwijking (bijziend) tussen -0,75 en -10;
Je hebt een plus afwijking (verziend) tussen +0,50 en + 4,5;
Je hebt een goede algemene gezondheid;
Je hebt al 6 maanden dezelfde oogsterkte;
Je bent niet zwanger of net bevallen;
(en geeft al minimaal 3 maanden geen borstvoeding).

Niet iedereen is geschikt om de ogen te laten laseren, sommige mensen hebben een te dun hoornvlies of ernstig droge ogen.

Met lensimplantaten zorgen we dat je nooit meer een bril of lenzen nodig hebt. Tijdens de ingreep plaatst een van onze oogartsen een kunststoflens in je oog waarmee je oogafwijking gecorrigeerd wordt. Deze kunstlens heeft de juiste sterkte en/of cilindercorrectie die we in een medisch vooronderzoek uitgebreid hebben geanalyseerd. Verschillende lenzen zijn mogelijk. Tijdens een gratis consult bekijken we welke kunstlenzen bij je passen en tot het gewenste resultaat leiden.

Kan ik auto rijden na het vooronderzoek?

Het vooronderzoek bestaat uit twee delen. Allereerst vindt er een technisch vooronderzoek plaats. Bij dit vooronderzoek wordt door onze optometrist vastgesteld of uw ogen geschikt zijn voor een ooglaserbehandeling. LET OP: Je kunt alleen een vooronderzoek ondergaan als je je contactlenzen twee weken (zachte lenzen) of vier weken (harde lenzen) niet gedragen hebt.

Als jouw ogen na het technisch vooronderzoek in aanmerking komen, volgt een medisch onderzoek. Tijdens dit onderzoek, dat zo’n half uur in beslag neemt, wordt onder meer gebruik van pupil verwijdende oogdruppels.

LET OP: Dit betekent dat je na het onderzoek niet zelf naar huis kunt rijden. Ook adviseren wij, na een uitgebreid oogonderzoek, een zonnebril te dragen.

Kan ik lensimplantaten laten plaatsen?

In principe komt bijna iedereen in aanmerking voor lensimplantaten. Alleen wanneer staar of Cataract geconstateerd wordt kom je niet in aanmerking voor een voorzetlens. Maar dan kunnen we nog steeds je eigen lens vervangen. Tijdens een vooronderzoek bekijken we welke behandeling en kunstlens het beste bij je past. Vaak wordt voor een lensimplantatie gekozen wanneer je niet (meer) in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling.

Hoe lang moet ik herstellen na een lensimplantatie?

In de meeste gevallen is jouw zicht binnen een week volledig in orde, maar dit kan eventueel iets langer duren. Je ogen kunnen in de eerste week na de lensimplantatie wel gevoelig zijn. Het is belangrijk om van je oogleden af te blijven en niet in je ogen te wrijven. Na de ingreep kun je  het beste een week rustig aan doen.

Is het plaatsen van lensimplantaten pijnlijk?

Nee, specifieke oogdruppels zorgen voor een pijnloze ingreep. Kort na de ingreep kan jouw oog wel wat geïrriteerd aanvoelen. Andere pijn komt zelden voor.

Hoe verloopt het plaatsen van lensimplantaten?

Het plaatsen van lensimplantaten is relatief eenvoudig. Ongeacht of er voor voorzet- of vervanglenzen wordt gekozen, de aanpak loopt grotendeels gelijk:

  • De ogen worden verdoofd met specifieke oogdruppels, waardoor je geen pijn voelt.
  • Er wordt een kleine snede in het hoornvlies gemaakt van 2mm.
  • Vervolgens wordt al dan niet jouw natuurlijke ooglens weggehaald.
  • Tot slot word de kunstlens aangebracht en gepositioneerd.
Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top